RL | Woning 3

Residentie De Zevenster - Fase 1

Verkocht!

Verdieping:
Aantal slaapkamers: 2
Totale woonoppervlakte: 120m2
Terras: m2
Tuin: m2

Prijs*:

> Download hier het grondplan van dit appartement


Woning 3 - Residentie Lindenhof

 

Dit stijlvolle gebouw bestaat uit 1, 2 en 3 slpkr appartementen allen met ruime terrassen. De gelijkvloersappartementen beschikken eveneens over een tuin. Woonoppervlaktes varïeren tussen 68 en 113 m². Terrassen vanaf 9 m² tot 38 m². Ondergrondse parkeergelegenheid met bergingen zijn eveneens voorzien. De vier gekoppelde woningen met een oppervlakte van 120 m² (uitbreiding door inrichten van zolderkamer mog.) op percelen van 210 tem 323 m² zijn tijdloos opgericht en voorzien van alle comfort. Er werden 21 ondergrondse staanplaatsen en 10 bergingen voorzien. Bovengronds werd de fietsstalling ingericht voor het gemak van de bewoners. Een staanplaats en berging zijn verplicht aan te kopen.

Woning 3 bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, berging, ruime en lichte woonkamer met open keuken. Nachthal met 2 slaapkamers, aparte toilet en badkamer. Een vaste trap naar de zolderverdieping wordt standaard voorzien.Deze kan u nog inrichten met 1 of 2 slaapkamers daar zij ook voorzien werden van velux ramen. Verder een terras en volledig afgemaakte tuin.

U kan uw ideale leefomgeving creëren door alles naar eigen wens in te richten door de ruime budgetten en degelijke afwerking, vb pvc profielen, ventilatiesysteem D enz.  De keuze voor energiezuinige materialen zorgen ervoor dat de EPB norm van 50 gemakkelijk wordt behaald.