RL | App 1.1

Residentie De Zevenster - Fase 1

Verkocht!

Verdieping: 1e verdieping
Aantal slaapkamers: 2
Totale woonoppervlakte: 90m2
Terras: 9m2
Tuin: 0m2

Prijs*:
Incl. afwerking van deuren - excl. 21% BTW

> Download hier het grondplan van dit appartement


App 1.1 Appartement met 2 slaapkamers, terras op de eerste verdieping

Dit stijlvolle gebouw bestaat uit 1, 2 en 3 slpkr appartementen allen met ruime terrassen. De gelijkvloersappartementen beschikken eveneens over een tuin. Woonoppervlaktes varïeren tussen 68 en 113 m². Terrassen vanaf 9 m² tot 38 m². Ondergrondse parkeergelegenheid met bergingen zijn eveneens voorzien. De vier gekoppelde woningen met een oppervlakte van 120 m² (uitbreiding door inrichten van zolderkamer mog.) op percelen van 210 tem 323 m² zijn tijdloos opgericht en voorzien van alle comfort. Er werden 21 ondergrondse staanplaatsen en 10 bergingen voorzien. Bovengronds werd de fietsstalling ingericht voor het gemak van de bewoners. Een staanplaats en berging zijn verplicht aan te kopen.

U kan uw ideale leefomgeving creëren door alles naar eigen wens in te richten door de ruime budgetten en degelijke afwerking, vb pvc profielen, ventilatiesysteem D enz.  De keuze voor energiezuinige materialen zorgen ervoor dat de EPB norm van 50 gemakkelijk wordt behaald.

Prachtig en licht appartement op de eerste verdieping (1.1) bestaande uit een inkomhal, gastentoilet, ruime en lichte woonkamer met open keuken, berging. Vanuit de woonkamer een grote schuifpui naar het zonnige terras. Verder 2 slaapkamers en badkamer.